Praktische info
  Jury

  Ontdek hier onze juryleden voor BDA 2022.

  Jonas Mees

  Jonas draait al 12 jaar mee in de competitiewereld als danser, coach en jurylid, met enkele Belgische én wereldtitels als resultaat. Hij beschikt over een technische achtergrond in verschillende stijlen waaronder hiphop, house, popping, locking en dancehall.

  Zijn jurystijl omschrijft hij het liefst als streng maar rechtvaardig.


   

  Morgane Descheemaker

  Morgane Descheemaker zette haar eerste danspassen in ballet en moderne dans op 5-jarige leeftijd. Als kind kon ze al veel podium- en TV-ervaring opdoen. Ze danste o.a. in de shows van Samson en Gert, K3-videoclips, Tegen De Sterren Op, Maya De Bij en nog tal van andere Studio 100-producties.  

  Ze volgde een dansopleiding hedendaagse dans aan de Kunsthumaniora in Antwerpen om zich bij te scholen als professionele danseres. Momenteel volgt ze een bacheloropleiding dans aan het Koninklijk Conservatorium Hedendaagse Dans te Antwerpen. 

  Sinds 2017 maakt ze deel uit van CompAni-One onder leiding van Anneke Ghysens. Morgane werd ook Belgisch kampioen modern solo en duo bij verschillende wedstrijden.  

  Keanu Sinnaeve

  Keanu Sinnaeve is een modern/hedendaagse danser. Hij is afgestudeerd aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Daar specialiseerde hij zich in moderne dans en meer bepaald in floorwork.

  Om nog meer te groeien, volgde Keanu verschillende stages en workshops in onder andere Spanje, Israël en Engeland. In 2019 richtte hij zijn eigen dansgezelschap BASTA op, dat in het eerste jaar van zijn bestaan meteen de eerste prijs won op Kamata Jazz.

  vzw YDE

  Prinses Clementinalaan 112 bus 302
  9000 Gent

  Contactgegevens