Praktische info
  Docenten

  Ontdek hier onze docenten voor BDA Level Up 2022.

  BDA Level Up KIDS

  Morgane Descheemaker

  Morgane Descheemaker haar eerste danspasjes waren op 5 jarige leeftijd waarin ze begon met ballet en moderne dans. Morgane mocht  op 9 jarige leeftijd gaan dansen bij Studio 100 en  Ketnet, waar ze enorm veel podium- alsook TV-ervaring heeft opgedaan. Ze danste in de Samson en Gert shows, K3 Clips, Tegen de Sterren Op, Maya de Bij, Rox en nog tal van Studio 100 producties.  

  Ze volgde ook een dansopleiding hedendaagse dans aan de Kunsthumaniora in Antwerpen om zich zo te ontwikkelen als professionele danseres. Nu volgt ze haar Bachelor opleiding dans aan het Koninklijk Conservatorium Hedendaagse Dans te Antwerpen. 

  Ook voor buitenlandse choreografen blijft Morgane’s danstalent niet onopgemerkt, zo werd ze door Sabrina Philip en Ashley Dawson al vaker gespot.

  Sinds 2017 maakt ze deel uit van CompAni-One onderleiding van Anneke Ghysens. 

  Morgane werd ook Belgisch kampioen modern solo en duo bij verschillende wedstrijden.  

  Maxime Dehaeze

  Maxime Dehaeze (1992) had reeds de danskriebels te pakken als kleutertje. Later volgde ze een “Pro-Dance Education” bij The Dance Factory in Kortrijk en Gent. Hier heeft ze dan ook een grote passie voor moderne dans ontwikkelt.

  Als ze 18 jaar was danste ze in een professionele productie van Isabelle Beernaert, “Ne Me Quitte Pas”. Sindsdien is ze meer en meer als professioneel freelance danseres aan het werk 
  gegaan en ook meer en meer als docent en choreograaf beginnen 
  werken.
   

  Ondertussen is ze 30 jaar en artistiek leider van Allegro Dance Company (ADC). Allegro Dance Company is een dansschool maar naast de school is het ook een platform voor projecten met gevorderde tot professionele dansers.

  Iebe Cobbaut

  BDA Level Up ADULTS

  Frank Zegels

   

  Natascha Dejong

  Natascha Dejong studeerde in 2003 af aan Codarts en vervolgde haar opleiding in New York bij ‘The Ailey School’ en in Los Angeles bij ‘EDGEPAC’.

  Natascha is te zien geweest in meerdere musicals zoals Cats en Chicago, in moderne dansproducties van onder andere Isabelle Beernaerts, Joost Vrouenraets en ICK en heeft naast haar werk in het theater commercieel werk gedaan waaronder The voice of Holland, X factor UK en Strictly come Dancing. In 2010 was ze finaliste van SYTYCD. Ze heeft op WestEnd gestaan met Latin Dansproductie Burn the Floor en haar meest recente bijdrage leverde ze als danseres, choreografe en coach aan Dancing with the Stars.

  Naast haar carrière als danseres is ze actief als dansdocente bij onder meer de Toneelacademie Maastricht en Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

  Workshop Floorwork // 14u00 - 15u30

  Denden Karadeniz

  Denden Karadeniz is begonnen als breakdancer. Na het afronden van zijn studie aan de dansacademie heeft hij zijn training voortgezet in Los Angeles en Australië, waar hij zichzelf heeft verdiept in de combinatie van breakdance en hedendaagse dans.

  Hij heeft zijn vernieuwende visie laten zien bij het grote publiek tijdens The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance, Time to Dance en ook in theaters met verschillende urban / moderne dans gezelschappen. Met zijn roots in de urban battle scene, commerciële ervaring op televisie en zijn liefde voor theater draagt hij zijn visie verder met zijn eigen dans gezelschap “Zero Dance Theatre”.. waarbij een unieke blend van diverse dans stijlen en dans achtergronden tot een zeer fysiek bewegingsidioom samenkomen.

  Roy Julen

  Roy Julen afgestudeerd aan de hoge school voor dans en theater in Amsterdam.

  Choreograaf en creative van o.a nationale en internationale artiesten als Jason Derulo, tv programma’s als The Voice en de bedenker van de eerste Nederlandse dansfilm Bodylanguage die in 7 landen te zien is geweest en bekroond met een gouden award. 

  Roy is een gepassioneerd deler van zijn kennis voor dans, film en theater. 

  vzw YDE

  Groendreef 121
  9000 Gent
  BE0702.944.548

  Contactgegevens