Populairste dansstudio

  Terug

  Elke dansstudio of- school die voldoet aan deze voorwaarden, kan inschrijven:

  • De dansstudio/dansschool moet gevestigd zijn in België.
  • De dansstudio/dansschool moet een statuut hebben als feitelijke vereniging, vzw, nv, bv, eenmanszaak of andere wettelijke vennootschapsvorm.
  • Professionele dansscholen (voor beroepsopleidingen) die attesten of diploma's uitreiken, komen niet in aanmerking voor deze award.

  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Je kan als dansstudio/dansschool inschrijven onder de knop 'Inschrijven'. De organisatie van BDA plaatst de dansstudio/dansschool in de kandidatenlijst en vermeldt ze op de website. De organisatie voorziet een votingsysteem waarmee de dansstudio/dansschool actief reclame kan maken en zo veel mogelijk populariteitsstemmen kan ronselen. Aan het einde van de voting worden de 5 populairste dansstudio's gecontacteerd voor de finaleronde met een nieuwe, kortere votingronde. Die stemmen worden bijgeteld bij de bestaande stemmen. Op het event wordt vervolgens bekendgemaakt wie van de 5 de felbegeerde prijs van 'Populairste dansstudio' en een geldprijs mag meenemen naar huis.

  De winnaar van de vorige editie kan niet deelnemen aan de editie in het daaropvolgende jaar. Vanaf het jaar nadien kan dit wel opnieuw.

  De organisatie kan te allen tijde een dansstudio/dansschool weigeren of schrappen van de lijst als de regels van BDA niet worden gerespecteerd of als een dansschool zich schuldig maakt aan bv.  fraude, racisme, …

  Reglement

  Voor meer informatie kan je ons reglement raadplegen.

  Hier komt een titel

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit donec aliquam.

  vzw YDE

  Groendreef 121
  9000 Gent
  BE0702.944.548

  Contactgegevens