Praktische info
  Partnerships

  Jusré

  JusRé staat voor cold pressed juices, shots, drinks, smoothies en soups waarvan een aantal BIO-gecertifieerd zijn. De JusRé-sapjes zitten boordevol vitamines en bevatten geen smaakversterkers of toegevoegde suikersHet grote voordeel van koudgeperste sappen is dat ze vlot door je lichaam worden opgenomen. Een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten, dus!

  Make-Up Groothandel

  Make-Up Groothandel staat voor betaalbare en kwaliteitsvolle make-up en verzorgingsproducten. Ons team van professionele schoonheidsspecialisten selecteert zorgvuldig alle producten en merken voor uw comfort en tevredenheid.

  Wij zijn trots dat wij exclusieve dealer zijn van het minerale make-up merk Bellapierre, en dat voor de hele Benelux. Bellapierre Make-Up is een 100% minerale en 100% cruelty free make-up lijn. Minerale make-up is vrij van ingrediënten zoals parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en bewaarmiddelen. Door de afwezigheid van die schadelijke stoffen is de kans op huidirritaties en allergieën zeer klein. Naast Bellapierre verdelen we uiteraard nog andere kwaliteitsmerken zoals: Double Dare, Ace of Face, Blush, Max Pro, Marc Inbane, Esqido, Dr. Irena Eris, Per-fékt ...

  Doorn Media

  Emile Van Doorne is 25 jaar en woont in Deinze (Oost-Vlaanderen). Tijdens zijn opleiding als architect leerde hij de basis van fotografie en photoshop. De focus van zijn eerste foto's lag dan ook vooral op architectuur en interieur. Ondertussen heeft hij zich ook verdiept in modellenwerk en eventfotografie.

  Emile heeft een passie voor verschillende culturen en hun architectuur. In zijn vrije tijd probeert hij zo veel mogelijk te reizen om zo op zoek te gaan naar geschikte fotoshootlocaties.

  Marc Expeels

  Marc Expeels is een gediplomeerd kunstfotograaf, afgestudeerd aan de Sint-Lucasacademie in Gent. Hij beschikt over een eigen ruime fotostudio in Eeklo.

  De studio is volledig professioneel uitgerust, met maar liefst 11 flitsers (elinchrom, godox ...), tientallen backdrops, diverse softboxen, een beautydisk, kleurgels, kledij, meerdere accessoires enz. 

  Marc Expeels is specialiseerd in dans en beweging in diverse genres en legt de focus in zijn fotografie meestal op het artistieke (portretten, (dark) fashion, verstilde momenten, kleurprojectie, bodysculpturen ...)


   

  vzw YDE

  Groendreef 121
  9000 Gent

  Contactgegevens