BDA Level Up Kids
  25 September 2022
  The Spot, Striemenbergstraat 11D, 9040 Gent

  BDA Level Up 2022

  Op zondag 25 september vindt onze allereerste editie van BDA Level UP in Gent plaats: een dag vol gevarieerde dansworkshops in verschillende stijlen.

  Voor kids (< 16 jaar) bieden we 3 workshop van telkens 1 uur aan.

   

  HEDENDAAGS / 13 - 14 UUR

  Lee Arrendell

  Lee Arrendell is 16 jaar oud en geboren in Antwerpen. Haar roots zijn half Belg, een kwart Arubaans en een kwart Indisch.

  Ze heeft een grote passie voor dans en volgt daarom een opleiding hedendaagse dans aan de Kunsthumaniora in Antwerpen. Lee is geschoold in hedendaagse dans, moderne dans, klassieke dans, jazz ... Daarnaast houdt ze ook erg van hiphop, commercial, latin en nog veel meer. 

  Emotionele inleving en een verhaal overbrengen zonder woorden te gebruiken vindt ze één van de mooiste dingen in dans.

  MODERN / 14. 30 - 15.30 UUR

  Maxime Dehaeze

  Maxime Dehaeze (1992) had de danskriebels al als kleuter te pakken. Later volgde ze een “Pro-Dance Education” bij The Dance Factory in Kortrijk en Gent. Daar heeft ze dan ook een grote passie voor moderne dans ontwikkeld. Toen ze 18 jaar was, danste ze in de professionele productie “Ne Me Quitte Pas” van Isabelle Beernaert. Sindsdien is ze meer en meer als professioneel freelance danseres, docent én choreograaf aan het werk. 

  Ondertussen is ze 30 jaar en artistiek leider van Allegro Dance Company (ADC). Allegro Dance Company is een dansschool én tegelijkertijd een platform voor projecten met gevorderde tot professionele dansers.

  URBAN / 16 - 17 UUR

  Iebe Cobbaut

  Tarieven

  Type

  Prijs

  Day Pass

  35 euro

  Inschrijven

  Per workshop

  15 euro

  Inschrijven

  GROEPSKORTING

  10 personen inschrijven = 11de persoon GRATIS!
   
  Wil je als dansschool inschrijven en genieten van een groepskorting? Stuur dan een mailtje naar belgiandanceawards@gmail.com.

  vzw YDE

  Groendreef 121
  9000 Gent

  Contactgegevens