BDA Level Up Kids
  25 September 2022
  The Spot, Striemenbergstraat 11D, 9040 Gent

  BDA Level Up 2022

  Op zondag 25 september vindt onze allereerste editie van BDA Level UP in Gent plaats: een dag vol gevarieerde dansworkshops in verschillende stijlen.

  Voor kids (< 15 jaar) bieden we 3 workshop van telkens 1 uur aan.

   

  HEDENDAAGS / 13 - 14 UUR

  Morgane Descheemaker

  Morgane Descheemaker zette haar eerste danspasjes op 5-jarige leeftijd in ballet en moderne dans. Al snel danste ze bij Studio 100 en Ketnet, waar ze enorm veel podium- en TV-ervaring heeft opgedaan: shows van Samson en Gert, K3-videoclips, Tegen de Sterren Op, Maya de Bij, Rox en nog tal van Studio 100-producties.  

  Ze volgde een dansopleiding hedendaagse dans aan de Kunsthumaniora in Antwerpen om zich te ontwikkelen als professionele danseres. Nu volgt ze een bacheloropleiding dans aan het Koninklijk Conservatorium Hedendaagse Dans te Antwerpen. Sinds 2017 maakt ze deel uit van CompAni-One onder leiding van Anneke Ghysens. 

  Ook voor buitenlandse choreografen blijft Morgane’s danstalent niet onopgemerkt, want ze werd al vaker gespot door o.a. Sabrina Philip en Ashley Dawson.

  Ten slotte werd Morgane Belgisch kampioen in de categorie modern solo en duo bij verschillende wedstrijden.  

  MODERN / 14. 30 - 15.30 UUR

  Maxime Dehaeze

  Maxime Dehaeze (1992) had de danskriebels al als kleuter te pakken. Later volgde ze een “Pro-Dance Education” bij The Dance Factory in Kortrijk en Gent. Daar heeft ze dan ook een grote passie voor moderne dans ontwikkeld. Toen ze 18 jaar was, danste ze in de professionele productie “Ne Me Quitte Pas” van Isabelle Beernaert. Sindsdien is ze meer en meer als professioneel freelance danseres, docent én choreograaf aan het werk. 

  Ondertussen is ze 30 jaar en artistiek leider van Allegro Dance Company (ADC). Allegro Dance Company is een dansschool én tegelijkertijd een platform voor projecten met gevorderde tot professionele dansers.

  URBAN / 16 - 17 UUR

  Iebe Cobbaut

  Tarieven

  Type

  Prijs

  Day Pass

  45 euro

  Inschrijven

  Per workshop

  15 euro

  Inschrijven

  GROEPSKORTING

  10 personen inschrijven = 11de persoon GRATIS!
   
  Wil je als dansschool inschrijven en genieten van een groepskorting? Stuur dan een mailtje naar belgiandanceawards@gmail.com.

  vzw YDE

  Groendreef 121
  9000 Gent
  BE0702.944.548

  Contactgegevens