BDA Level Up Adults
  25 September 2022
  The Spot, Striemenbergstraat 11D, 9040 Gent

  BDA Level Up 2022

  Op zondag 25 september vindt onze allereerste editie van BDA Level UP in Gent plaats: een dag vol gevarieerde dansworkshops in verschillende stijlen.

  Voor adults (+ 16 jaar) bieden we 4 workshops van telkens 1,5 uur aan.

  WORKSHOP 1 / 10 - 11.30 UUR

  TBA
   

  MODERN / 12 - 13.30 UUR

  Natascha Dejong

  Floorwork / 14 - 15.30 UUR

  Denden Karadeniz

  Denden Karadeniz is begonnen als breakdancer. Na zijn studies aan de dansacademie heeft hij zijn training voortgezet in Los Angeles en Australië, waar hij zich verder kon verdiepen in de combinatie van breakdance en hedendaagse dans.

  Hij kon zijn vernieuwende visie al laten zien aan het grote publiek tijdens The Ultimate Dance Battle, So You Think You Can Dance, Time to Dance en ook in theaters met verschillende urban / moderne dansgezelschappen. Met zijn roots in de urban battle scene, commerciële ervaring op televisie en zijn liefde voor theater draagt hij zijn visie verder uit in zijn eigen dansgezelschap “Zero Dance Theatre”, waarbij een unieke blend van diverse dansstijlen en dansachtergronden tot een zeer fysiek bewegingsidioom samenkomen.

  CONTEMPORARY HIPHOP / 16 - 17.30 UUR

  Roy Julen

  Tarieven

  Type

  Prijs

  Day Pass

  65 euro

  Inschrijven

  Per workshop

  20 euro

  Inschrijven

  GROEPSKORTING

  10 personen inschrijven = 11de persoon GRATIS!
   
  Wil je als dansschool inschrijven en genieten van een groepskorting? Stuur dan een mailtje naar belgiandanceawards@gmail.com.

  vzw YDE

  Groendreef 121
  9000 Gent

  Contactgegevens